Ondernemersbloed

Dochter zijn van ondernemende ouders is niet altijd even makkelijk als dat misschien voor de buitenwereld lijkt. Mijn ouders hebben de lat hoog gelegd en die valt niet makkelijk te overtreffen. 

 

Het was voor mij een voor de hand liggende keuze om het ouderlijk bedrijf in te gaan. Met een IVA diploma in the pocket, buitenland ervaring en een enorm automotive netwerk kon ik zo van start. Als jong meisje wist ik altijd dat ik wilde ondernemen. Maar nu na een paar jaar ervaring weet ik wat ondernemen echt betekend, hoe hard je moet werken om een euro over te houden en vooruitgang te boeken.

Ik heb gekozen voor een nieuwe branch, zeker niet de makkelijkste en voor vele een grijs gebied. Dagelijks krijg ik de vraag, wat is nu precies je business model? Eigen is het heel simpel, momenteel verkoop ik maatwerk waarbij ik de juiste verbinding weet te maken tussen bloggers en merken. Tegenwoordig koop je media niet alleen in bij tv, bladen en radio maar dus ook bij bloggers. Een nieuw medium die een verhaal kan vertellen met een eigen specifiek bereik.

Om meer merken te kunnen bedienen ben ik bezig het ontwikkelen van een dashboard genaamd Influentials. We geven merken toegang tot ons realtime netwerk met blogger analytics. We bieden een blogger search engine en een online marketplace. Ik kan niet wachten tot dat het product af is en het kan laten zien aan de wereld. Komende maand is de soft-launch van Influentials in Parijs tijdens Fashion Week.

Column: Rijnmond Business

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *